Algemene voorwaarden

1. Algemeenheden

Deze website behoort tot en wordt gemanaged door:

  • LE ROY SPRL
  • Grote Markt, 1
  • 1000 Brussels
  • Tel. +32(0)2 513 08 07
  • Fax. +32(0)2 513 11 27
  • sales@roydespagne.be
  • TVA B 466 283 849
  • R.C.B. 634.372

Door onze website https://roydespagne.be te gebruiken ga je akkoord met de algemene gebruiksvoorwaarden die hieronder gedefinieerd staan.

2. Intelectuele eigendoms rechten

De gehele inhoud van onze website https://roydespagne.be (teksten, foto's, video's, afbeeldingen, domein namen, logo's en HTML, CSS, JS bestanden) zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten en zijn eigendom van LE ROY SPRL of derden. Zonder vooraf geschreven toestemming van LE ROY SPRL is het verboden om ze te reproduceren aan te passen, publiceren, distribueren of te verkopen.

3. Informatie op de websites

Er zou incorrecte of incomplete informatie op onze website https://roydespagne.be kunnen voorkomen. LE ROY SPRL doet zijn best voor optimale precisie, maar kan de correctheid, betrouwbaarheid, punctualiteit, accuraatheid en andere informatie eigenschappen niet volledig garanderen. De informatie wordt verstrekt zonder enige garantie. LE ROY SPRL accepteert daarom geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van een virus of andere informatie die schade kan opleveren voor de gebruiker of voor enige andere schade die dit kan veroorzaken.

4. Links naar andere websites

De website kan links bevatten naar websites of webpagina's van derde partijen of daar op een andere manier naar refereren. LE ROY SPRL heeft geen controle over de inhoud van deze websites of webpagina's en accepteert geen aansprakelijkheid van hun inhoud of karakteristieken. Het feit dat LE ROY SPRL links naar deze pagina's gebruikt betekent niet dat hij hun inhoud goedkeurt.

5. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

De Belgische wetgeving is van toepassing op de website, met uitzondering van andere wettelijke bepalingen van bindende wetgeving. In geval van betwisting zijn de rechtbanken van het arrondissement Brussel bevoegd.

Algemene voorwaarden: Menu's

1. Het is essentieel dat uw groep hetzelfde menu kiest voor alle deelnemers. Een aanpassing kan gemaakt worden voor vegetariërs, om religieuze redenen of allergieën (diabetes-gluten) wanneer deze minimaal 48 uur van tevoren worden gemeld.

2. De keuze van het geselecteerde menu moet ten minste 1 week van te voren met ons gecommuniceerd worden.

3. Verschillende dranken arrangementen zijn mogelijk.

4. Een aanbetaling van 10% van de geschatte eindrekening dient betaald te worden na bevestiging van de reservering. Het verschil met de eindrekening mag contant voldaan worden na vaststelling van de eindrekening afhankelijk van het aantal deelnemers dat u 48 uur voor aflevering heeft bevestigd.

5. In het geval van annulering rekenen we u de volgende kosten :

  • a) Bij annulering tot 42 uur voor aanvang van de maaltijd wordt er 20% van de boeking in rekening gebracht.

  • b) Bij annulering op de dag van de reservering wordt er 50% van de boeking in rekening gebracht.

6. In het geval van deelname van minder mensen dan eerder is doorgegeven, wordt het.

Voor banketten, vergaderingen en alle andere boekingen voor meer dan 20 personen kunt u eerst contact opnemen met onze klantenservice door hier te klikken

Houd er rekening mee dat uw tafel tot 30 minuten na de door u geboekte tijd wordt gereserveerd. Na die tijd kunnen we helaas geen beschikbaarheid meer garanderen, tenzij u ons voor het einde van dat half uur op de hoogte stelt van uw late aankomst. Dank u voor uw begrip.