Perfecting the idea

Jean-Philippe BosmanDeze liefhebber van erfgoed en kookkunst is erin geslaagd de ziel van het etablissementnieuw leven in te blazen door de nodige technologische veranderingen door te voeren om eengezonde en smakelijke keuken aan te bieden. Met zijn ruime ervaring in het restaurantwezenwil Jean-Philippe Bosman, die ook eigenaar is van de “Brasserie la Terrasse” van het Jubelpark, zijn klanten de beste kwaliteit bieden met zo veel mogelijk respect voor het milieu. Hij werkt dagelijks met producenten in korte circuits, en door zijn menu het hele jaar door aante passen, brengt hij hulde aan lokale en seizoensgebonden producten. Daarom kan Le Roy d'Espagne prat gaan op het label GOOD FOOD. In een farandole van authentieke handgesneden frieten, Ardense hammen, Chimaykaaskroketten, verwent het aroma van het "Roy d'Espagne" bier dat door Jean-Philippe Bosman, in samenwerking met de brouwerij JANDRAIN-JANDRENOUILLE, werd gebrouwen, deneusgaten van wie de deuren van het huis openduwt. Tussen prestige en gastvrijheid biedt deRoy d'Espagne een adembenemend kader, met name met de zaal Estaminet, die plaats biedtaan meer dan 120 personen en een reconstructie is van een 19de-eeuwse Brusselse straat, ende prestigieuze Salle des Actionnaires, die onlangs op een moderne manier werd gerenoveerden een uitzonderlijk uitzicht biedt op de Grote Markt van Brussel. Onze sterkte is dat we 300 personen kunnen ontvangen voor de maaltijd en dat we 104 zitplaatsen hebben met eenuitzonderlijk zicht op de Grote Markt, wat uw klanten in verrukking zal brengen. De Roy d'Espagne is de ideale partner voor vrijetijds- en zakenmensen en voor uwfamiliereünies.

Voor banketten, vergaderingen en alle andere boekingen voor meer dan 20 personen kunt u eerst contact opnemen met onze klantenservice door hier te klikken

Houd er rekening mee dat uw tafel tot 30 minuten na de door u geboekte tijd wordt gereserveerd. Na die tijd kunnen we helaas geen beschikbaarheid meer garanderen, tenzij u ons voor het einde van dat half uur op de hoogte stelt van uw late aankomst. Dank u voor uw begrip.